Συνεργασία Ομίλου UNESCO & Ελαιόλαδο Ξυλούρη για την καταπολέμηση της φτώχειας!

Με την αγορά ενός 5 ltr, τηλεφωνικά ή μέσω του e-shop, κάνετε δώρο 1 μεταλλική συσκευασία των 500ml, στην Κοινωνική Δομή Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Περάματος, για τους συνανθρώπους μας, που στις δύσκολες μέρες που διανύουμε , το έχουν ανάγκη. Ας λάβουμε ενεργό δράση ενάντια στην φτώχεια !
Εμείς ξεκινήσαμε... Εσείς;

Διαβάστε Περισσότερα
 • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΞΥΛΟΥΡΗΣ - ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012 - ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013   
  Η τυποποίηση των προϊόντων μας γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Προφήτη Ηλία Τεμένους Ηρακλείου Κρήτης.
   
  Αποθηκεύουμε το λάδι σε δεξαμενές κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα που πληρούν πιστοποιημένα τους όρους υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και το συσκευάζουμε με σύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ελαιολάδου.
  Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών προφύλαξης και συντήρησης του ελαιολάδου ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε ένα ελαιόλαδο άριστης ποιότητας και γεύσης, διατηρώντας όλα τα ευεργετικά συστατικά της ελιάς.

  Η οικογένεια ΞΥΛΟΥΡΗ δραστηριοποιείται εδώ και μια δεκαετία στο χώρο της τυποποίησης του ελαιολάδου.

  Η εταιρεία μας διαθέτει τα εξής πιστοποιητικά:
  Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO) ISO 9001 : 2008, ISO 22000 : 2005
  Ελληνική Προέλευση (EL 40 238)  Τυποποιούμε σε: μεταλλικές συσκευασίες των 1lt και 5lt, σε 5lt pet, σε γυάλινα δοχεία του 1lt, 0.75lt, 0,5lt και 0,25lt και μεταλλικά κυλινδρικά δοχεία του 1lt, 0.75lt,  0,5lt και 0,25lt.

  Παράλληλα με την τυποποίηση ελαιολάδου, η εταιρεία μας ασχολείται και με την εμπορία του προϊόντος.
  Προωθούμε το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή, χωρίς μεσάζοντες. Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε το άριστης ποιότητας Ελληνικό Ελαιόλαδο σε χαμηλή τιμή προσιτή στο καταναλωτή.

  FDA REGISTRATION NUMBER: 11407126256